Carbon Offsets to Planted Trees

Pidin tänään Addis Abebassa IIED & FAO & PROFOR työkokouksessa esitelmän aiheesta “Carbon Offsets to Planted Trees – gaining added value from carbon trading in smallholder farms and small & medium forest enterprises”. Esitelmä on kolmas versio aiheesta, nyt enemmän hiilikaupan tuoman lisäarvon kannalta. Ilmakehän hiilidioksidin nousua esittävä graafi on päivitetty. Esitelmä ladattavissa sekä pdf-fileenä että Powerpoint-fileenä.

Today I had a presentation in Addis Ababa, in the 2nd International Forest Connect Workshop, by IIED & FAO & PROFOR, on the subject “Carbon Offsets to Planted Trees – gaining added value from carbon trading in smallholder farms and small & medium forest enterprises”. The presentation is the 3rd version on the subject, now more from the point of view of added value accrued from Carbon trading. The graph presenting the CO2 content in the atmosphere, has been updated. The talk can be downloaded both as pdf-file and as Powerpoint-file.

Leave a Reply

You can use these XHTML tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <blockquote cite=""> <code> <em> <strong>